Josef

Dobrý den jsem po chemoterapii ukončena 28.8.2009 a od té doby piji aloe vera gel.Chtěl bych znát váš názor jestli mi to může pomoci a jestli mi to naopak nemůže uškodit .Děkuji vám za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pití aloe vera by vám rozhodně uškodit nemělo. Je to totiž nápoj, který obsahuje množství vitamínů. Přesto je ale možný přínos pro organismus značně nejistý. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Biologická léčba přichází aneb Když klasická terapie nefunguje
Články: Biologická léčba přichází aneb Když klasická terapie nefunguje
V současné době se v léčbě...
Střevní bakterie – pomocníci ke štíhlé linii?
Články: Střevní bakterie – pomocníci ke štíhlé linii?
Mikroorganismy žijící v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: