Jsem homosexual?

Dobrý den paní doktorko. Velice si vážím vašich odpovědí na mé dotazy. Ale potřebuju vědět váš názor jestli jsem homosexual , nebo ne. Vždy mě vzrušovalo heterosexuální porno. Je pravda že holky mi moc ještě neříkají . Možná to bude tím , že jsem ještě z žádnou nezkusil chodit. Často se mi stává , že se mi opravdu líbí kluk a cítím při tom slabý průtok krve do penisu. Ale když potom zkouším onanovat nad fotkou kde je vyfocený tak nedostávám skoro žádnou erekci nebo jen velmi malou. Ale i když se mi holky moc nelíbí , tak si při onanii představuju sex se spolužačkou, ale když jí vídím naživo tak mi vůbec netvrdne penis. Ale v těch představách sexu sní ji dostanu pokaždé tak do deseti minut . Ale zase jí mám pořádnou. Jak říkám často se otočím po klukovi , ale že bych si představoval sex sním , nebo se mi o něm zdálo , tak to teda ne. Mezi mé záliby patří: skateboarding, jízda na kole , mobily značky Apple, značkové oblečení. Ale poslední týden mám každé ráno hroznou depresi, co když jsem homosexual? Vždy na to brzo ráno myslím a nemůžu usnout , ale potom přes den je to vpohodě. Jádro toho problému znám. Návštěva asi před 4 lety psycholožky. Nebyli jsme tam na zjištění sexuální orientace , ale kvůli úplně něčemu jinému. A tam mojim rodičům řekla , že jsem zženštilý, ale že to nemusí znamenat , že bych byl homosexual. Poslední týden mě něco pořád nutí se dívat na gay porno a zkoušet jestli dostanu erekci. Já homosexual nechci být . Toužím mít ženu a děti. Prosím poraďte co si o tom myslíte . Můžu být homosexual , nebo ne . Já doufám že ne. Prosím odpovězte ještě dnes. Moc si toho vážím . Děkuju mnohokrát předem

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pavle, je zřejmé, že se s možnou homosexuální orientací dost zabýváte a máte z ní strach. Tyto myšlenky Vás budou stále strašit a určitě Vám nepomohou, možná ještě budou zhoršovat Váš stav. Tyto vtíravé myšlenky mohou způsobit deprese a úzkosti, které jsou potom velm,i nepříjemné a člověk se jich těžce zbavuje. Podle toho, co píšete, si nemyslím, že byste měl být vyhranněý homosexuál. Dle mých zkušeností většina mladých mužů se bojí možné homosexuality, protože tak byli vychováni. Občas se stává, že muž po prvém styku se ženou se sám rozhodne, zda chce zkusit i sex s mužem, kdy zjistí, zda ho více přitahují ženy nebo muži. Každopádně homosexualita není nemoc, i když někdy je společností málo pochopena. Pokud byste chtěl potvrdit nebo vyloučit svou sexuální orientaci, doporučuji navštívit odborného sexuologa a dále se podle toho zařídit Přeji hezký večer.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: