Jsem po tep kyčle

Dobrý den. Jsem 6 měsíců po operaci tep kyčle,čím déle jsem po operaci tím mám větší bolesti ,nesnesu zátěž na nohu a nejsem schopná ujít bez berlí 500 metru večer nemohu bolestmy spávat a budím se. Navíc my noha začala lítat v pánvi mám ji jako přehazovačku .Chodila jsem na rehabilitace po kterých jsem byla ještě více zbytá atak jsem zašla k obvodnímu lekaři který my předepsal injekce a prášky od bolesti.Nyní mám injekce dobrány a beru jenom léky na bolest.I tak večer cítím mírnou bolest. Prosím poradte.

Odpověď odborníka:

Po operaci kýčle umělou náhradou kloubu byste bolesti mít neměla. Bude potřeba operovaný kloub zkontrolovat, provést rtg snímek ve více rovinách a posoudit stav komponent nového kloubu. Podle výsledku léčba. Navštivte ortopedické pracoviště, jde jste byla na operaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Inkontinence
Články: Inkontinence
Inkontinencí moči je...
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Artróza
Články: Artróza
Artróza, lidově „revma...
Chrápání může být životu nebezpečné
Články: Chrápání může být životu nebezpečné
Chrápání není jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x