Jsem stále panna i po styku?

Dobrý den, Před několika týdny jsem začala (poprvé) sexuálně žít s mým přítelem. Při prvním styku jsem cítila ostrou bolest, poměrně silnou, která za krátko vymizela a poté již probíhal sex normálně bez jakékoli bolesti. Stejně tak o několik hodin později další sex. Myslela jsem, že ztráta panenské blány proběhla normálně, i přesto, že jsem ani trochu nekrvácela, což vím, že není podmínkou. Nicméně o pár dnů později, tedy dnes, jsem s přítelem měla sex znovu, a opět jsem cítila onu stejnou bolest při prvním zásunu (avšak ne již tak velmi intenzivní), která téměř ihned vymizela a následně probíhal sex normálně, bezbolestně. Ani další sex, opět při pár hodinách, mě již nebolel. Chci se tedy zeptat, zda je možné, že jsem o svou panenskou blánu stále nepřišla a sex mi pouze rozšíří pochvu, takže panenská blána se narušuje a to je ta bolest, kterou cítím. Byla bych nerada, abych ji cítila při každém sexu. Děkuji mnohokrát. P.S.: přítel má penis průměrně široký i dlouhý, takže nevím, jak by bylo možné, že by mi panenskou blánu neprotrhl.

Odpověď odborníka:

Panenská blána má různý tvar, někdy téměř uzavírá pochvu,v jiném případě je to jen úzký lem kolem vchodu poševního, pochva se sexem nerozšiřuje,ale je velmi poddajná,takže bolest by s panenskou blánou neměla nijak souviset. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Prolaktin jako ochránce i zabiják
Články: Prolaktin jako ochránce i zabiják
Prolaktin je hormon, který...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Artroskopie
Články: Artroskopie
Artroskopie je endoskopické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: