Jsem tehotna?

Dobrý den. vysadila jsem antikoncepci na měsíc, ted jsem mela menstruaci a při prvním dnu cyklu jsem začala užívat antikoncepci znova. Už mám 4. prášek. Přítel usoudil ze me antikoncepce chrání, tak při vyvrcholení zůstal ve mě. Bojím se, ze jsem těhotná. Postinor jsem mela před 2 mesici a už ho užít nechci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci jste si vzala správně, pokud i přes to máte obavy z těhotenství, v následující pauze si udělejte těhotenský test. Pro příště je lepší nedělat pauzu v užívání.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: