Jsem těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli ke možné, že jsem těhotna. S přítelem jsme měli pohlavní styk. Přítel vyvrcholil na mé břicho a já si rukou od spermatu sáhla do vagíny. Antikoncepci ze zdravotních důvodů neberu. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Hm, možná by to s oprávněním souložit mělo být podobné jako se zbrojním pasem nebo řidičským oprávněním. Předem dobře víte, že těhotná být můžete - ostatně podobně fungují některé formy umělého oplodnění, tam to není ruka od spermatu, ale stříkačka se spermatem. Jsou i jiné formy antikoncepce než hormonální antikoncepce. Přerušovaná soulož není forma antikoncepce. Pokud chcete být těhotná, pokračujte touto cestou, bude časem spolehlivá. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Články: Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Žaludeční vředy jsou v...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Psychowalkman, odborně AVS přístroj: mýty a fakta – PhDr. Jarmila Nývltová
Závislost – prevence
Články: Závislost – prevence
Problémy způsobené...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: