Jsem těhotná- 3 týdny před porodem a neteř má neštovice

Dobrý den sem těhotná a zbývají mi 3 týdny do porodu. V dětství sem prodělala neštovice ale mám strach aby se nestalo něco malému. Může ho to nějak ohrozit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! To, že jste v dětství prodělala neštovice Vás chrání před současnou infekcí. Po porodu se samozřejmě nově nakazit může, ale nikoli od Vás (tedy pokud nebudete mít pásový opar).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: