Jsem těhotná?

Dobrý den, rozhodli jsme se pro miminko a tak jsem od března vysadila antikoncepci.Menstrulace se dostavila a probíhala zcela normálně cj. co 28dní. Poslední mestrulaci jsem dostala 27.5. a dnes jsem si dělala opět těhotenský test (což je už 14dní po očekavané menstrulaci) a opět vyšel negativně. Prováděla jsem ho ráno, aby byl co nejpřesnější. Chci se prosím zeptat jestli je to ještě brzo? Mám ještě počkat nebo je něco špatně? Pohlavní styk máme pravidelný.Děkuji Iva

Odpověď odborníka:

Při těhotenství by již test měl být positivní,není nic špatně,ale buď se nejedná o graviditu nebo jste otěhotněla později příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: