Jsem těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Při menstruaci jsem se opozdila s užitím antikoncepce o více jak 12 hodin, pak jsem si hned vzala prášek a asi 3 dny po konci menstruace jsem užila nevědomky dva antikoncepční prášky (ráno) protože jsem večer opět zapomněla tím pádem jsem si nevzala prášek večer a vzala jsem si ho až další den večer protože mi to kamarádka poradila že když jsem si vzala ráno dva tak že si mám vzít až další den. Teď už vím že to byla blbost. Už 3 den mě pobolívá v podbříšku jako kdybych měla dostat menstruaci a je mi špatně občas i na zvracení .. je možné že jsem těhotná? děkuji moc za rychlou odpověď

Odpověď odborníka:

Při takto nepravidelném užívání antikoncepce je těhotenství samozřejmě možné příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: