Jsem těhotná?

Dobrý den paní doktorko, dnes 17.1. jsem začala krvácet a doprovázelo mě při tom štípání, 31.12. 2012 jsem začala užívat novou antikoncepci, 6.1. jsem měla pohlavní styk, je krvácení důvodem nové antikoncepce nebo těhotenstvím? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství vyloučíte těhotenským testem. Nepravidelné krvácení se objevuje poměrně často první 2 měsíce pří užívání nové antikoncepce. Štípání u toho však nebývá.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x