Jsou to kondylomata

Dobrý den, Můj partner má nejspíše kondylomata. Výsledky přijdou tak za 10 dní, a protože já jsem velmi neklidná, navštívila jsem kožní. Řekla mi, že kondylomata vůbec mít nemusím, že muži je mívají často i ze saun, bazénu, fitka...(zkrátka mi řekla že jsou to prasata, když si pod sebe nedají ručník) a ať počkám na výsledky pokud na sobě necítím žádné změny, což necítím. Ale samozřejmě jak se užírám tak hledám, kde co. Proto se chci zeptat, je možné že na fotografii je nějaký příznak kondylomat? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Podle fotografie ve vašem případě nemusí jít o kondylomata, nejvhodnější by bylo počkat na výsledek histologického vyšetření malého vrozku tkáně.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: