Kal ve spermiích

Je mi 55 let. Zjistil jsem, že druhý den po sobě mám hnědý zákal v části spermií. Sex mám pouze se manželkou, nyní byl po cca 2 měsících, sex s jinou ženou jsem neměl hodně roků. Veřejné toalety ani koupaliště jsem nepoužil, o žádné infekci nevím, žádné bolestivé příznaky nemám. Užívám léky na vysoký tlak, diabetes(jen Glukophage), cholesterol, reflux jícnu. O co se jedná, musím na vyšetření a kam? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Obvykle se jedná o přítomnost staré krve. Příčinou může být sexuální aktivita, infekce, zánět, ale i další onemocnění. Proto se vyšetření doporučuje

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: