Kandidová vaginální infekce

Dobrý den, trpím chronickou kandidovou vaginální infekcí, žádné léky mi už nezabírají. Můj gynekolog mi nechal udělat autovakcínu a praktický lékař mi předepsal Nizoral 200mg na 2 měsíce. Je možné užívat zároveň Nizoral a autovakcínu? Popřípadě doplnit ještě Wobnzymem? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete užívat vše, Wobenzym dobrá volba.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Články: Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Pro a proti má každá léčba...
Nadprodukce růstového hormonu v dospělosti je často způsobena nádorem
Cévní mozková příhoda
Články: Cévní mozková příhoda
Mozková mrtvice nebo-li...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Články: Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Drobné řezné rány a oděrky...
V těhotenství pozor hlavně na teplotu!
Články: V těhotenství pozor hlavně na teplotu!
Běžné nachlazení obvykle...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: