Kapavka

Dobrý den.V lednu jsem měla nechráněný orální sex a od te dobu mě bolí v krku.Mám potíže při močení.Mohla by to být kapavka?Bolest v krku mají i moje dvě děti.Mohla bych je kapavkou nakazit

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže by teoreticky mohly být projevem kapavky, je třeba provést speciální kultivační vyšetření - výtěry z krku, děložního čípku a močové trubice. Děti nakazit nemůžete.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: