Kapavka

Dobrý den, bývalý přítel se nakazil kapavkou. Je možné, že jsem ho mohl nakazit já i když se mu objevil výtok až po měsíci od našeho posledního styku ? Sám žádné příznaky nemám a navíc jsme orální sex při styku ani neprovozovali.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, kapavka je pohlavně přenosné onemocnění , předpokládám , že se jednalo o anální styk , infekce se většinou projeví do maximálně 14 dní a průměrně 3-6 dní. Takže nemůže. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: