Kapavka

Dobry den chtela jsem se zeptat muj kamarad ma kapavku dostal nejakou injekci s antibiotikami a rika ze az mu zmizi priznaky tak je vyleceny a muze spat s pritelkyni je to mozne takhle rychle? Dekuji

Odpověď odborníka:

Pohlavní styk je povolen až po provedení kontrolních výtěrů s negativním výsledkem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x