Kapavka

Přes veškerou opatrnost a testy jsem dostal od přítele kapavku, kterou jsem počal hned po příznacích léčit. Již jsem po poslední kontrole, ale stále se mi tvoří čirá tekutina při ústí močové trubice. Na Venerologii mi řekli že je to jen pouhý dozvuk. Bohužel mám tuto zkušenost již podruhé, ale v prvním případě se mi ten výtok nevrátil. Mohlo by jít opravdu jen o přetrvávající dozvuk, či by to mohl být urologický zánět močových cest? Výsledky jsou právě negativní, ale stále se bojím. Velmi se zlobím na sebe i na přítele. Moc děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Souhlasím s dermatovenerologií- pokud máte testy již negativní, opravdu se bude nejspíše jednat o doznívající infekci.
Držím palce, ať jste brzo zcela fit.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: