Kapavka

Dobrý den,mám takový problém,kdybych chytil faryngeální kapavka před více než rokem,myslíte si, že bych pořád nepozoroval příznaky?Jak je to s testy,kam si na ně mám prosím zajít? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznaky mohou být velmi slabé a nemusíte si jich všimnout. co se týká vyšetření kapavky v krku, vyhledejte svého obvodního lékaře nebo ORL lékaře.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: