Kapavka

Dobrý den. Paní doktorko, byla jsem na výtěru z úst kvůli kapavce (nejednalo se o kultivační test). Před půl rokem jsem prováděla neznámému muži felaci a tento týden jsem byla na vzpomínaným výtěru z úst kvůli kapavce. Chtěla jsem se zeptat jestli by výtěr z úst prokázal nákazu kapavky před půl rokem nebo výtěry z úst po půl roce od felace prováděné mnou muži nemusí nakažení kapavkou vůbec prokázat?

Odpověď odborníka:

Po půl roce se kapavka nemusí prokázat, navíc při běžném výtěru se neodebírá materiál tak, aby bylo možné tuto infekci zjistit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: