Kapavka

Dobry den, chtela bych se zeptat, priteli pred tydnem rekli.ze ma kapavku. dostal atb a ja musela prijit take.kapavku vsak nemam, mam jen nedostatek lactobakterii nebo tak nejak to bylo receno, proto jsem pry mohla a mela i priznaky svedeni, bolest pri styku, cca pred 5-7 tydny , bolesti zacali az tak pred 17 dni. mela jsem vsak anginu na zacatku cervence a brala ospen 1500,tyden pred tim jsem spala s ex pritelem. je mozne ze kapavku jsem ziskala od nej a kapavku to vylecilo ja predala pak priteli novemu a on mel priznaky az po cca 3 mesicich a ja ji jiz vice nemam.dekuji mnohokrat za odpoved!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je možné přesně to, co jste popsala.... Kapavku jste mohla dostat od ex přítele, tu pak přenést na nového přítele a protože jste mezi tím brala antibiotika, tak u Vás se kapavka vyléčila. Nicméně antibiotika většinou vybijí i normální floru v pochvě - takže proto jste měla následující potíže (svědění atd.) U mužů může být kapavka i bezpříznaková, takže je možné, že expřítel může mít kapavku pořád a neví o tom.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: