Kapavka

Dobry den, chtel bych se zeptat, kdy mohou odeznit prizmaky kapavky. Pobiral jsem 10 dni antibiotika a i po trech kontrolach po intibiotokach,ktere dopadli negativne, me stale svedi analni otvor. Konecnik nema zadne priznaky. Dekuju. V cem by mohl byt problem?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k věci se samozřejmě musí vyjádřit lékař, u kterého jste v tomto směru v péči, příčin svědění v obl. konečníku může být řada, ale na prvém místě je třeba zvážit, zda nejde o projevy další infekce souběžné s kapavkou (např. chlamydiové) - taková "dvojitá" infekce není výjimkou, jda o to, jaká jste bral ATB a zda byla případně účinná nejen na kapavku... Doporučuji tedy kontrolu u Vašeho lékaře.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na průjem z užívání antibiotik pomáhají probiotika
Články: Na průjem z užívání antibiotik pomáhají probiotika
Mnoho pacientů užívajících...
Vyškrtněte průjem a zácpu ze života!
Články: Vyškrtněte průjem a zácpu ze života!
Možná patříte k lidem...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Cukrovka ničí nervy – dokonce i ty v břiše nebo srdci
Co s vánočními kily navíc, když se léčíte s roztroušenou sklerózou?
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: