Kapavka jako dukaz nevery

Zdravim Vas, pred mesicem jsem se nakazil kapavkou a to s mou pritelkyni, se kterou jsme spolu jiz prez rok, je to v podstate dukaz jeji nevery? Z me strany to neprislo, spim pouze s partnerkou, dekuji Tomas.

Odpověď odborníka:

Ano, téměř s jistotou vám byla partnerka nevěrná. Nezáleží však na době stanovení diagnózy, ale na délce Vašich potíží. Pokud jste měl potíže dlouhodobě nebo dokonce vůbec a diagnóza byla náhodná, tak může být infekce starého data.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: