Kapka touhy

Dobrý den, je mi 19let. mám velký strach z otěhotnění. Beru antikoncepci a s přítelem používáme i kondom, který nasazujeme těsně před vniknutím, ale bojím se "kapky touhy", ve které jsou prý také spermie. Chtěla bych si užívat petting bez kondomu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte hormonální antikoncepci, otěhotnění se rozhodně bát nemusíte, ani z kapky touhy ani z úplné ejakulace. Pokud jste oba zdraví, není nutný ani kondom - ten je důležitý, pokud náhodou zapomenete užít tabletu antikoncepce a dále proto, aby se nepřenesly pohlavní nemoci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
kAPKA TOUHY | Od: Martina | 18.9.2011 13:44
Dobrý den,chtěla bych se
zeptat z přítelem jsme měli
styk samozdřejmě jsme měli
prezervativ,ale ješte než
jsme si ho vzali přítel do mě
vnikl vzali jsme si
prezervativ po pár minutách
když ho vytáhl a já se bojim
z kapky touhy slyšela jsem
že tam mohou být i
speram!!!Děkuji
reagovat
re:kAPKA TOUHY | Od: arabela | 7.11.2014 01:38
To je moc. Takovi tupouni by fakt meli mit
zakázáno soulozit - a hlavně delat deti!
Pouzivej kondom uz napořád, to te slechti.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: