Kapky

Dobrý den. Na vleklý zánět močového měchýře, který se mi stále vrací mi byly doporučeny kapky Lichořeřišnice od Grešíka, zajíímalo by mě, jestli nebudou ničit účinek hormonální antikoncepce?? děkuji moc za odpověď, přeji veselé Vánoce.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lichořeřišnice je přírodní slabé antibiotikum, antikoncepci by rušit neměly, ale pro jistotu používejte při styku ještě kondom. Pokud by potíže neustaly, zaděte raději k lékaři pro účinnější antibiotika. Jako prevenci bych raději doporučila výtažek z brusinky, medvědice lékařské a manosu - je to trojkombinace, potravní doplněk v lékárně vám řeknou název produktu.Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: