Kapky do očí

Dobrý den, měsíc jsem se léčila se zlatým stafylokokem v očích. První léčba ant. nezabrala, po té použit Ciloxan a výsledek negativní, problém je že oči stále červenají a tečou. Pan doktor mi dnes dal Sophthal, ovšem až doma po prvním kápnutí jsem si všimla, že spotřeba je do 11/2010. Můžu i přesto kapky týden používat? Za doktorem jedu až příští týden. Mám doma ještě Opt evercil, ale nevím zda ten pomůže. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Prošlé kapky do očí raději nepoužívejte. Příčina může být i alergická, zkuste se poradit v lékárně na nějakých volně prodejných kapkách.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: