Kapky touhy

Dobrý den pane doktore, mám takový dotaz je mi 15 let a mám preejakulát ale bohužel ho mám i třeba když jsem s mojí holkou venku a ona mě jenom škrabká nebo tak tak , no a už jsme uvažovali o spaní ona má prý Antikocepci ale měl bych si vzít radši kondom ? a měl být ji to říct předem že to mám kapky touhy ? myslím že toho produkují celkem dost , nebo ona to nepozná a nemám ji nic řikat ?totiž bojím se co ona na to řekne Děkují za radu .

Odpověď odborníka:

No, domnívám se, že pokud Vaše partnerka užívá antikoncepci, není kondom nezbytný. Kondom se přidává k hormonální antikoncepci ne pro posílení jejího kontraceptivního vlivu, ale tehdy, když se jedná o neznámého partnera, resp. když se jedná o styk, kdy je třeba se chránit před sexuálně přenosnou nemocí (STD, sexually transmissible disease). K otázce kolem preejakulátu: patří to k Vám, je to známka fungování Vašeho genitálu - pokud s Vámi chce někdo mít sexuální styk, mělo by být možné s ním v klidu o podobných záležitostech mluvit.

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: