Kaposiho sarkon

Dobry den chcem sa opytat kaposiho sarkon je v zaciatocnych stadiach virusu hiv ? Mal som pohlavny stik pred 11 tyzdnami rizikovy, odtedy pozorujem ustata vsetko a podla fotky sa chcem opytat ci je to mozne zebho mam? Pred 11 tyzdnami bola ta cast podnebia cela bez toho striedku bilela a teraz je to bilee len po bokovch

Odpověď odborníka:

Změny barvy ústní sliznice či povlak na sliznici může mít celou řadu jiných příčin, podle fotografie se o Kaposiho sarkom nejedná. Pokud máte pochybnosti, podstupte testy HIV.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy provází...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x