Karcinoidový syndrom

Dobrý den, Cca před 9 lety (dnes 23 let), jsem měla tak jednou za měsíc křeče provázené průjmy a zčervenáním obličeje. Průjmy a křeče mě přešly ale trápí mě časté pálení pleti a jakoby návaly horka (několikrát do měsíce, trvají spíše hodiny, většinou večer ráno je stav dobrý) s občasným bolením pravého boku. Mohlo by se jednat o karcinoidový syndrom? Pokud ano, kde mě vyšetří? Děkuji za odpověď, Přeji hezký den Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez vyšetření se nedá žádná z možných diagnóz (tzn. i příp. karcinoid) ani vyloučit, ani potvrdit. Doporučuji proto vyšetření cestou praktického lékaře.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: