Karcinom děložního čípku

Dobrý den, v roce 2004 jsem prodělala biopsii cervixu s výsledkem: bez dysplazie. V červnu minulého roku jsem na stěru z děložního čípku byla 2x. Poté jsem změnila lékaře, on ale stěr již 2x odložil z důvodů špinění. Začala jsem teď brát dvakrát denně NORETHISTERON a mám přijít na stěr až v říjnu. V rodině jsme již měli případ jiného druhu rakoviny a tak bych tam šla ráda co nejdříve. Myslíte, že je důvod stěr takto oddalovat? Ať už díky špinění, nebo až dva měsíce po dobrání prášků? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, špinění je velmi dobrý důvod k oddálení vyšetření, neboť by mohlo ovlivnit jak samotný stěr, tak i výsledky. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: