Karcinom krku

Dobrý den, je mi 46 let a v minulém roce v listopadu jsem byl operován na karcinom krku. Diagnóza CO9.O - fossa tonsillaris. Beru tyto léky - megaplex 160 - apo - cital20 a oxycontin40. Jde o to, že mám hrozné návaly horka a zimy a to takové, že také vypotím i dvě kila za den. Nemohl jsem mít se ženou sex, protože mi to nešlo. Až včera po osmi měsících se nám to se ženou povedlo, ale v tom je ten problém. Při mém vyvrcholení měla barva semene tmavě hnědou barvu a po takové pauze ho bylo minimum, tak Vás prosím o radu, jestli je to normální nebo mám navštívit nějakého specialistu. Děkuji za odpověď Jiří

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Helmotoo! Léčba karcinomu nepochybně dala Vašemu tělu zabrat a proto mohou být popsané potíže klidně označeny za "mírné". Barva semene je dosti podezřelá a doporučoval bych kontrolu urologem, mohlo by se jednat o zánět prostaty.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: