Kardiologie 2

Žádný závážný nález nebyl. Paní doktorka mně poslouchala srce pak přes ultrazvuk srdce mně dělala poslouchala jak dýchám. Měřila mi tlak a dělala EKG. všechno bylo bez problémů takže nevím jestli jí to mám říct že jsem byl vzhůru a nepsal.

Odpověď odborníka:

Pokud bylo tedy vše normální, není třeba...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Léčba popálenin – co lze zvládnou doma a kde už musí zasáhnout odborník
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Desatero proti atopickému ekzému aneb Čemu se v létě vyhnout
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: