Kardiologie

Dobrý den, syn dochází na kardiologii. Je mu nyní 11 let. Na kontrole byl před 4 lety a měl FOA 3,7 a teď jsme byli na kontrole a FOA je 4,5. Pan doktor nám sdělil, že je to v pořádku, ale máme strach. syn dělá sport plavání a zatím kamarádům stačí. Prosím, myslíte si , že je to v pořádku? Děkuji K

Odpověď odborníka:

Vzhledem k tomu, že docházíte na dětskou kardiologii, kde lékař zdravotní stav vašeho syna sleduje, v případě změn na srdci (ostatně problémy byste pozorovali i v běžném životě ve smyslu zadýchávání, promodrávání) by jistě doporučil okamžité řešení. Tento defekt se většinou upraví, ale je nutné trvalé sledování. Doporučuji vám se při příštím vyšetření podrobně vyptat na stav srdíčka vašeho syna.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: