Kardiologie

Když jsem měl jít na kardiologii tak jsem tam měl jít ráno. Celou noc sem nespal a ráno tam rovnou šel. To že sem předtím celou noc nespal mohlo by to to nějak změnit výsledky na EKG nebo tak ?

Odpověď odborníka:

Předchozí režim může určitý vliv na EKG nález mít (nikoliv ale takový, že by to zakrylo nebo naopak napodobilo nějaký vážný nález), takže by bylo bývalo rozumné to kardiologovi říci, zvláště, pokud výsledek nebyl normální.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: