Kardiologie

Jednoho dne jsem měl jít na kardiologii kvůli píchaní na hrudia v boku mezi lopatkami a v zádech.Na kardiologii jsem šel v pátek ale ze čtvrtka na pátek jsem vůbec nespal. Takže se ptám mohu mejt nějaké vážné onemocnění nebo nějaké jiné když jsem byl na kardiologii kde jsem měl (EKG,ultrazvuk,měření tlaku a paní doktorka poslouchala jak dýchám) a vše bylo naprosto vpořádku.Co myslíte vy ? Mohlo by to že jsem nespal způsobit něco že to apní doktorka nepoznala ?

Odpověď odborníka:

Pane Ondřeji. Na obdobnou otázku jsem Vám jak já, tak kolegové již adekvátně odpovídali. Chtěl bych tedy jen opětovně zdůraznit to, co bylo řečeno již v některé z předchozích odpovědí - jakékoliv zdravotní potíže je třeba řešit především s Vaším praktickým lékařem (vzhledem k Vašemu věku tedy pediatrem), rozumnou odpověď na Vaše otázky a rozptýlení Vašich pochybností Vám poskytne jen ten lékař, který Vás zná, vyšetřil Vás a zná výsledky provedených specializovaných vyšetření. Nečekejte, že Vám internetová poradna dá definitivní odpověď na otázku zda jste nebo nejste zdráv. Obraťte se tedy s důvěrou na svého lékaře nebo lékařku a proberte veškeré nejasnosti tam. Jak již také naznačeno, je možné, že Vaše potíže jsou dány stresem a úzkostí, v rozhovoru s lékařem by tedy bylo vhodné se zaměřit i na tuto oblast.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x