Kardiostimulátor

  • Dotaz od: Izabela Novotná
  • Publikováno: 22.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den chci se zeptat zdali je u mne za potřebí kardiostimulátor.Mám problémy s vysokými tepovými hodnotamií. dekuji Novotná

Odpověď odborníka:

Kardiostimulátor je nutný v případě, že farmakologická léčba není schopná zajistit správnou srdeční funkci. Pokud trpíte tachykardií - rychlejším tempem srdeční akce - na prvním místě je léčba léky, které tuto frekvenci snižují. Záleží na tom, jaké léčebné možnosti jste již vyzkoušela, bez podrobnějších informací se nemohu blíže vyjádřit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x