Kardiostimulátor a následná operace kýly

Dobrý den, mám tatínka, kterému je 79 let a má 20 dní po zavedení kardiostimulátoru. Opět je v nemocnici s tříselnou kýlou. Můj dotaz zní - je možná operace po tak krátké době po zavedení kardiostimulátoru? Operativní zákrok kýly je podle lékařů nevyhnutelný. Děkuji za radu i zkušenosti jiných uživatelů Tea

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze zobecnovat, nechte to na posouzení lékařů, kteří o něj pečují. Kdyby se neoperovalo, hrozí uskřinutí kýly a to je veliké riziko. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: