Karpální tunel

Dobry den,asi před týdnem a pul jsem byla na zákroku na karpálech nevim co přesně mi pan doktor,jehož nechci jmenovat,dělal ale podle mne když mám problém že mi brní prsty a ani po týdnu a půl to nepřestává podle mne to asi není v pořádku prosím o radu zda li to je normální nebo ne?děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Brnění po operaci trvá někdy až 6 týdnů vzhledem k pooperačnímu otoku, pokdu bude trvat déle je třeba provést kontrolní EMG vyšetření , které posoudí efekt operace

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: