Karpální tunel

Dobrý večer! 16. 9. jsem byla u odborné lékařky na neurologii.Prosím o vysvětlenní zrpávy: obj.neurol.HN norma, rr.axiál.nezv.,HKK.rr.C5-8 sym, pp.jj.neg., Tiel l.dx+taktil.hypestesie thenaru,1.prstu PHK, lehce váze dukce prstu a opozice palce l.dx, DKK.rr.L2-S2 sym,pp.jj.neg.,stoj a chůze spr. RES: Sy KT I.dx kompresivnně-ischem.etiol.v.s. k došetření Předem Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní doktorka píše, že má velké podezření na syndrom karpálního tunelu na pravé ruce, vidí tam důsledky nedokrevnosti a utlaku nervů - nutné je dovyšetření, předpokládám, že vás EMG teprve čeká. Info o vyšetření EMG (elektromyografie) najdete zde: http://www.ulekare.cz/clanek/elektromyografie-1264?search=EMG&from=0, info o karpálním tunelu zde: http://www.ulekare.cz/clanek/karpalni-tunel-1303?search=EMG&from=0 nebo tady: http://www.ruka-kosmetika.cz/index.php?co=syndromcc&m=1.Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: