Karpální tunel

Dobrý den, po vyšetření u neurologa a EMG mi byl zjištěn mírný nález. Potíže mám s přestávkami několik let, bez zafixované ruky nemohu spát jinak bolestí nespím..Byla mi navržena 3 měsíční léčba Aescin 2x1 fastum a vit. E. Po měsíci žádná výrazná změna Loket, zápěstí citlivé zápěstí i na dotek. prsty stále brní. Pravá ruka více levá jen mírné obtíže. V rodině matka i sestra po operaci obou rukou, bratr přeléčen pouze léky a má jen mírné obtíže. Mám trvat na operaci když se mi to neustále s přestávkami vrací? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Verno! Na dálku nemohu posoudit míru rizika a možného přínosu operace. Nezlobte se pro to na mne... Věc proberte s lékařem, který má možnost Vás vidět, vyšetřit a vyzpovídat. Pokud se obtíže vrací, bez operace se nejspíš neobejdete.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x