Karpální tunel

Dobrý den,před 2lety jsem byla na operaci kt na levé ruce a před půl rokem mě doktor poslal na operaci i s pravou rukou.Operaci jsem kvůli strachu o práci odmítla s tím že to nějak vydržím,ale je to horší a horší.Už toho bolestma moc nenaspím i přes to že se o volno snažím nosit ortezu abych ruku odlehčila.V noci mi začnou brnět 3prsty (palec,ukazováček a prostředníček) stylem že už nemůžu od bolesti spát a ruka oteče.Brní mě to strašně a už i strácím cit v ruce,a ráno vstávám snad víc unavená jak večer

Odpověď odborníka:

Nepoložila jste otázku. Pokud původní operace byla s účinkem a potíže odezněly, patrně by byla na místě i operace na druhém zápěstí. Jinak je možno zkusit nástřik bolestivého místa, rehabilitaci, pohybovou a fyzikální léčbu. Jistě na ortopedii a rehabilitaci vyšetření krční pateře, potíže krční pateře mohou mít velký vliv na bolesti v oblasti zápěstí a ruky.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: