Karpaly

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zhruba před třemi roky jsem byla na ambulantni operaci karpalu v rukou a od te doby pri větší zátěži mě bolí ruce mám je dost slabé a už dvakrát jsem večer zpozorovala že semi vrací brnění v prestech muže se mito vrátit pravou ruku jsem měla častečně ochrnutou a asik po dvou měsicich nebo třech mi operovaly druhou .Děkuji za odpověď Martina

Odpověď odborníka:

Ano karpální tunel se může vrátit. Zda tomu tak je, či nikoliv, rozhodne EMG vyšetření.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Články: Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Ze zkušeností našich...
Zánět zvukovodu
Články: Zánět zvukovodu
Zánět zvukovodu, otitis...
Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Články: Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Diagnostika potravinových...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Články: Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Poranění zkřížených a...
Poruchy řeči
Články: Poruchy řeči
Postižení řečových funkcí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: