Karunkula

Dobrý den, často jsem trpěla na zánět močového měchýře, který byl vždy léčen ATB Nolicin. Po porodu před 2,5lety problémy ustaly a potom před rokem jsem měla zánět asi 3x (do června 2014), opět léčeno Nolicinem. Při těchto 3x zánětech jsem vylučovala krev, byla jsem odeslána na urologii, na vyšetření, kde mi zjistili malou karunkulu v močové trubici. Bylo mi doporučeno, že se to bude sledovat a měla jsem se objednat na odstranění. Od té doby (od června 2014) jsem žádný problém neměla, po tomto vyšetření jsem dostala nějaká silná ATB(nepamatuji si název), po kterých už jsem zánět 8měsíců neměla. Je nutné se objednávat na operaci a je nutné karunkulu odstranit, když nemám žádné potíže? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bezprostředně je nutné odstranění krvácející karunkuly nebo ložiska nejisté povahy

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: