Kašel

Dobrý den,od 20.12.2014 mám suchý kašel,po týdnu spojený s vykašláváním žlutého hlenu,po 14 dnech kašel nepřestával,přidal se hlen stékající do krku.,navštívila jsem lékaře,napsal mi ATB Clacid,zakoupila jsem si místo toho Bioparox.,potíže se mírně zlepšili.Po týdnu provedeny odběry krve,kde všechny výsledky byli v normě-i RCP.,kromě eosinofilu -6-,mám stále kašel už suchý,ale rýma přetrvává,stéká po stěně,dráždí mě ke kašli.Měla jsem raději užít ATB,?nebo si je mám raději znovu předepsat?děkuji za Vaši odpověď Dáša

Odpověď odborníka:

Dobrý de, bez vyšetření bohužel nemohu rozhodnout zda-li nasadit antibiotika. Pokud máte zvýšené eozinofily, mohlo by jednat i projevy alergie. Vhodné by bylo doplnit alergologické , ORL vyšetření.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: