Kašel

Dobrý den chci se zeptat jsem v 16+6 týdnu těhotenství a začalo mě hrozně bolet v krku a k tomu jsem začala moc kašlat tak se ptám jestli to může uškodit plodu a také jestli si na ten kaše můžu dát Hedelix sirup děkují

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je otázkou jestli nemáte anginu či jiný infekt který by si nezasloužil třeba antibiotika- stavte se u svého praktika, s ním vše proberete

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: