Kašel

Dobry den chci se zeptat jestli se muze použit dithiaden na zklidnění kašle když beru antibiotika duomox 500

Odpověď odborníka:

dobrý den, určitě může, efekt na kašel je ale sporný, může působit příznivě tím, že vede k celkovému utlumení (pozor na ev. řízení auta), v noci může být spánek klidnější.

MUDr. Zdeněk Skácel
MUDr. Zdeněk Skácel

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: PNEUMO - HOST s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: