Kašel

Dobrý den jsem astmatička od mala , beru pravidelně seretide a při potíźích ventolin. Před vánoci neskutečný dráždivý až dávivý kašel teploty zvýšené nasazen Fromilid mirné zlepšení ale furt kašel poté nasazen Erdomed tablety výrazné zlwpšení . Nyní od 15.2 opět kašel dráždivý a dávivý teploty 38 CRP méně než 8 a k tomu ksyž kašlu mě boli hlava jako ksyby mi měla.prasknout cévka v mozku . Pani doktorkaa mi dala opět Erdomed tablety a v pátek na kontrolu . Prý je rto viroza . Citim se příšerně kašel je jen přes den v noxi nekašlu . Černý kašel.jsem měla minulý rok takže diky bohu . Jaknse mám zbavit kašle ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Kašle se rychleji nedá zbavit nijak. Pokud vykašláváte je Erdomed výborná volba, pokud kašlete sucho, zvolte Codein, pokud vám na průduškách píská dejte Ventolín 2 vdechy 2x denně. Pokud hleníte žlutě, zeleně a je teplota volila bych opět antibiotika.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: