Kašel

Dobrý den,chteks bych se zeptat ohledně manžela.Ccca 4 týdny lehce nastxl a od té doby pořád jakoby pokaslava.Bral kapky tussin trochu zabralo,ale ooet takové jakoby pokaslani jako když mu nejde odkasklat.Je též alergiky a K lékaři ho nedostanou a je mu 42 let.Mam strach z něčeho horšího.(rakovina)muzrte mi poradit,co zkusit.K asel mi připadá suchý,zahleneny není.nic nevykaslava Dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Pavlíno, kašel je nespecifickým příznakem. Bez komplexního interního nebo pneumologického vyšetření Vašemu manželovi nikdo spolehlivě určit příčinu kašle nemůže. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Obézní ženy ohrožuje rakovina prsu více než ženy s normální váhou
Závislost na opiátech komplikuje léčbu bolesti
Články: Závislost na opiátech komplikuje léčbu bolesti
Vnímání, a tedy i léčba...
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x