Kašel

Dobrý den,chci Vás požádat o radu, mám již řadu let kašel, beru stále kortikoidy, RTG plic, zánět průdušek, navštěvuji pravidelně plicního lékaře. Teď se po zhruba14 dnech, co beru kortikoidy 500 opět objevil velice produktivní kašel, pouze v části dne, pak to vymizí. Nic mě nebolí, ale velice mě to znepokujuje a trápí. Nevím, co dělat a co to může být za zánět a co na to za léky. Můžete mi poradit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Mohlo by jít o infekční - bakteriální zánět, pokud berete kortikoidy, tak jste na infekce náchylnější. Pak by stav vyžadoval antibiotika. Ale bez podrobnějšího vyšetření se nemohu blíže vyjádřit.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Konopí na vysoký tlak? Odborníci o tom uvažují
Články: Konopí na vysoký tlak? Odborníci o tom uvažují
Vysoký krevní tlak trápí...
Jak se jmenuje ten Němec, co mi krade prášky?
Články: Jak se jmenuje ten Němec, co mi krade prášky?
Když německý lékař Alois...
Sužují vás bolesti hlavy? Možná za to mohou cigarety!
Články: Sužují vás bolesti hlavy? Možná za to mohou cigarety!
Podle odborníků může být...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření demence
Články: Vyšetření demence
Vyšetření demence je soubor...
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Články: Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Inhalační podání léčiv...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Články: Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Odstranění žlučníku nebývá...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: