Kašel

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Dnes jsem byla s 11-ti letou dcerou na kontrole u mojí dětské lékařky. Dcera brala 8 dní Penicilin 500 po 12-ti hodinách. Lékařka její léčbu ukončila a hned zítra jí poslala do školy. Nezdá se my jednání lékařky, nelíbí se my, že dceru poslala okamžitě do školy. Chtěla bych znát Váš názor. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez vyšetření nemohu pomoci - pokud lékařka usoudila ( po kontrolním vyšetření a prohlídce stavu dcerky ), že je dcerka již zdravá, nedá se nic dělat, měla by do školy jít. Samozřejmostí je prevence před prochladnutí, dobré a teplé oblečení.Můžete jí koupit v lékárně nějaký prostředek na posílení imunity (echinacea, hlíva ústřičná a podobně)jako prevenci před dalšími nemocemi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: