Kašel

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na své příznaky. mám asi 1,5 měsíce trvající kašel. první týden spojený se silnou rýmou. Rýma odešla, ale kaše zůstal. Dostal jsem Duomax. Pak přišla částečná úleva, ale kašel se po týdnu zase vrátil zpět a znovu rýma a bolesti v krku. Zašel jsem na plicní a tam jsem dostal Klacid sr. po prvních dnech užívání jsem strašně malátný, točí se mi hlava, cítím se unaveny, občas ztrácím orientaci, podlamují se mi nohy, mám třes v rukou, páli mě oči a mám slabou teplotu asi 37,3 asi 5 dní. kašel pořád trvá. prosím, co si o tom myslíte

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jděté e na kontrolu na plicní, lékař vás poslechne (fonendoskopem plíce a srdce) a měl by udělat, podle mého názoru, i rtg plic, zda není problém tam. Na kontrolu jděte co nejdříve! Jinak dopřejte svému tělu klid a dostatek odpočinku, jestli pracujete a u toho berete ATB (???), nevěstí to nic dobrého a problémy můžete mít potom mnohem větší a delší dobu, než kdybyste ležel a odpočíval. Myslete na odpočiek. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x